Kočičí mejdan

22.05.2012 15:39

    Malou Niki vždycky zajímalo co se v jejich ulici pod oknem děje, proč jí večerrodiče za strachu nepouští ven a proč se ještě nikdo nedokázal odvážit kouknout se co se to vlastně v jejich francouské ulici děje. Mnoho policajtů se sem nedokázalo ani odvážit vkročit natož tak tady chvilku vydržet jen tak stát a neutéct. Niki měla, ale pro strach uděláno - každý večer se preventivně koukala půl hodiny na fotky jejího zubaře a pak se šla pozlit s její dogou Malenkou. matoucí jméno, že ? Když uvážíte že Malenka měla v kohoutku nejmíň dva a půl metru a sto - čtyřiceti centimetrová Niki jí vlastnila....... Hlavní je že ve venčení se střídali.

    No a tahle Niki prostě jednou slyšela z ulice zase strašný hluk jako když ulicí znovu a znovu putuje jako každý večer benda opilců. No jo, ale poblíž žádná hospoda není, nejsou tu ani žádné restaurace a je tady sotva samoopsluha a tu naví vlastní sousedé !!!!!!!

    Potichu otevřela okno. Z pokoje rodičů se ozvalo zneklidněné přecházení z místa na místo a pak kroky k jejímu pokoji. Niki rychle zalezla do postele a dělala že spí. Táta jí skontroloval a odešl. Znova otevřela okno a vykoukla ven. Ozvalo se tiché zavrčení a najednou spadla popelnice Niki neváhala, rozběhla se za, podle jhejího pachatelem a člověkem, bohatě dlouho to něco honila po celé Francii. Až už to nemohlo. A pak viděla jak něco co honí spomaluje a spomaluje až mohla rozeznet siluetu toho něčeho a silueta se zmenšovala a zmešovala až se z toho vyklubala " KOČKA !!!!!!!" zeřvala a začla se smát hrdinsky zamířila do své ulice posbírala zbytek koček. A už se ve francii nikdo nebál.